Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

Vi tilføjer Dinolift til produktporteføljen

Jøma Lift Teknik er ny eneforhandler i Danmark af personlifte fra de finske letvægts- og trailerliftseksperter, Dinolift.

Med Dinolift tilføjer vi 23 nye lifte i arbejdsområdet 10,5 – 28 meter til sortimentet.

Vi er meget glade for det nye samarbejde med Dinolift, som er en toneangivende spiller på det internationale marked inden for letvægts- og trailerlifte. Med Dinolift kan vi lukke vores produktpalette, og jeg kan med stolthed sige, at vi nu kan servicere alle behov, vores kunder end må have, siger Jørgen Martinsen, direktør i Jøma Lift Teknik.

Dinolift udmærker sig i kategorien for lette trailer- og lastbilslifte under 3,5 tons, som kan opereres af alle med et almindeligt BE / B-kørekort. Det gør liftene særligt velegnede til udlejningsfirmaer og virksomheder, der har behov for lifte med stor mobilitet og høj arbejdshøjde. For eksempel malerfirmaer og vinduespudsere.

Dinoliftene er bygget til den finske natur og klima, som minder meget om den danske. De er meget robuste og nemme og billige at vedligeholde, hvilket giver liftene en meget lang levetid, siger Jørgen Martinsen.

Alle interesserede virksomheder kan booke en demonstration på info@genielift.dk eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Comments are closed.