Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

Profil

PROFIL

profilKvalitetsmærker, grundighed i vores arbejde og service til tiden er parametre, som vores kunder vægter højt. Derfor er det vigtige drivkræfter i vores arbejde, og vi forsøger hver dag at leve op til dem med mere end blot ord.

Vi har siden 2009 været tilknyttet Liftkontrolordningen under Dansk Byggeri og har fra start opnået den bedste klassificering for udført arbejde. Vi er senere også blevet en del af Maskinkontrolordningen for at kunne servicere vores kunder endnu bedre.

Vores mål er at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder, og det kan vi kun ved at have fokus på vores interne arbejdsgange, der i sidste ende har en altafgørende betydning for, at vi kan give vores kunder den gode oplevelse og rigtige løsning.

Vi samarbejder med de bedste leverandører på liftmarkedet, fordi de giver os mulighederne for at give vores kunder den bedste samlede løsning og et tilfredsstillende resultat. Vi er dansk totalforhandler af mærkerne Genie, Leguan og Teupen, og dermed dækker vi langt de fleste liftbehov på markedet, hvad enten det gælder udlejnings-, anlægs- eller byggebranchen.
Liftkontrol Maskinkontrol

Comments are closed.