Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

Jøma bliver dansk eneforhandler af Teupen-lifte

Jøma Lift Teknik A/S har for nylig indgået en samarbejdsaftale med tyske Teupen om at blive dansk totalforhandler af firmaets kompaktlifte.

Vi er stolte over, at en af verdens førende liftproducenter med næsten 40 års erfaring har kigget mod Kolding for at finde en dansk samarbejdspartner. Samtidig er vi naturligvis tilfredse med, at vi nu kan tilbyde et konkurrencedygtigt premium-brand til det danske marked for kompaktlifte, forklarer Jørgen Martinsen, der er direktør hos Jøma Lift Teknik A/S.

Teupens lifte henvender sig med sine kompakte dimensioner i særdeleshed til renoverings-, vedligeholdelses- og byggeopgaver, hvor pladsen er trang, og det glæder Jørgen Martinsen, at hans virksomhed nu kan tilbyde en bred produktpalet til disse behov.

Hurtig og manøvredygtig

Til forskel fra markedets øvrige udbud af kompaktlifte er Teupens lifte kendetegnet ved høj transportfart, der er op til fire gange hurtigere end konkurrenternes. Det er en stor fordel, da liften ofte skal tilbagelægge en del meter for at komme til arbejdsstedet. Bomhastigheden er ifølge Jørgen Martinsen også den hurtigste på markedet.

Teupen har været i gang med at opdatere produkterne, så de bedst muligt passer til nutidens behov og den nordeuropæiske klimapåvirkning. Det vil ifølge Jøma sikre en god holdbarhed og høj gensalgsværdi.

Kontakten mellem Jøma Lift Teknik A/S og Teupen blev skabt på tyskernes initiativ, og det har Teupens chef for forretningsudvikling, Tim Alexander Renk, en god forklaring på:

Jøma Lift Teknik A/S har stor erfaring med salg af blandt andet kompaktlifte, og derfor var de en naturlig samarbejdspartner for os i Danmark. Samtidig har virksomheden store muligheder for at vokse i de kommende år, og med det nye samarbejde kan vi vokse sammen med dem. Jøma har allerede solgt to af vores maskiner til danske kunder, og vi er stolte over at have fået Jøma som dansk forhandler, fortæller

Teupen har i produktkataloget kompakte knækarms- ogteleskoplifte med rækkevidder fra 12 til hele 50 meter.

 

Teupens lifte er ekstremt kompakte og kan komme ind i bygninger, hvor andre lifte må give op. Foto: PR.

Teupens lifte er ekstremt kompakte og kan komme ind i bygninger, hvor andre lifte må give op. Foto: PR.

Comments are closed.