Tilmeld nyhedsbrev


Log ind
  • nivo slider image nivo slider image

Jøma Lift Teknik når nye højder med Gazellepris

Jøma Lift Teknik har netop modtaget Børsens Gazellepris for en imponerende vækst. Liftforhandleren har klaret sig godt gennem krisen, der ellers tog pusten fra branchen.

Der er grøde i dansk økonomi. Øget aktivitet i blandt andet bygge- og anlægsbranchen er godt nyt for Jøma Lift Teknik, der leverer alt lige fra personlifte til store teleskoplæsere til blandt andet byggevirksomheder og udlejningsfirmaer. For nylig modtog virksomheden den ultimative blåstempling af deres forretningssucces med en Gazellepris fra Dagbladet Børsen. Direktør og medejer Jørgen Martinsen er naturligvis tilfreds med hæderen, men på samme tid pointerer han også, at det ikke er tid til at hvile på laurbærrene.

Gazelleprisen er et håndgribeligt bevis på vores vellykkede vækststrategi, der blev sat i værk for et par år siden. Vi nyder lige nu godt af, at vi kunne sætte turbo på organisationen, da markedsforholdene blev forbedret, og det skal vi naturligvis fortsætte med at udnytte, forklarer direktøren, der påpeger, at liftbranchen lige nu er inde i en positiv udvikling oven på en række hårde år.

Jøma Lift Teknik har dog kørt med solid økonomi gennem hele krisen, og virksomheden søger og ansætter løbende medarbejdere til primært salg og service. Ledelsen har fokus på at opretholde rentabiliteten og kvaliteten i arbejdet i takt med, at virksomheden er gået fra at være en mindre til mellemstor virksomhed.

Kvalitet og service giver resultater

I mange brancher er der stort fokus på pris og ikke så meget på kvalitet og service, men hos Jøma Lift Teknik har man formået at gøre service og kvalitet til den direkte vej til succes. Kunderne er nemlig villig til at betale lidt mere for de ekstra løsninger, der i sidste ende tjener sig ind flere gange.

Vores kunder køber for store pengebeløb, og de vil derfor gerne være sikker på at beskytte deres investering bedst muligt. Det gør de ofte bedst ved at købe kvalitetsprodukter, hvor serviceaftaler følger med. Samtidig er der også flere, der gør en større indsats for et bedre arbejdsmiljø, og dér passer vores hjælpemidler godt ind, fortæller Jørgen Martinsen.

Vi høster nu frugterne af, at vi er en troværdig spiller i markedet, hvor vi har over 15 års erfaring. Vi har en velsmurt organisation, der giver kunderne en god oplevelse, som derfor kommer igen. Samtidig kan de også regne med, at vi er på markedet i en endnu stærkere position om fem, ti og femten år, supplerer han.  

Comments are closed.