Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

LEO19T

Den nye LEO19T – den nye standard
Som med LEO21GT & 24GT harTeupen igen bruger sin nye højstyrkestål teleskop teknologi og igen sætter de en ny industristandard i dette produkt segment: Med 250 kg kurve last har LEO19T  en rækkevidde på 13,50 meter, og med 80 kg last når den 14, 50 meter.

Praksis og nyskabende
Bom hastighedskontrol afhængig af rækkevidde, krøjning selv over smal støttebens indstilling, et fuldt proportional og lastfølende hydrauliksystem, en større 25 liters brændstoftank og et ny brugervenligt nødsænkesystem som drives af en uafhængig elektrisk motor – er standard på LEO19T.

Intuitivt styresystem
Blå for bomfunktioner, gul for støtteben, rød for bælte drev. Alle Teupen kontroller er arrangeret efter denne nemme og enkle design: overskuelig og intuitiv. Desuden tilbyder et display komplet overblik over alle vigtige oplysninger. Fjernbetjeningen er inkluderet i standard konfiguration.

Højtydende støtteben
Sikker positionering selv med lidt plads: Multi-niveau, og multi-position støtteben tillader automatisk opretning af maskinen i snævre områder og på skråninger. Det tilbyder 3 forskellige setup positioner: Begge sider bred, den ene side bred & en side smal eller begge sider smal. I terræn eller over forhindringer overvinde støttebenene en højdeforskel på 1,20 m.

Comments are closed.