Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

LEO25Tplus

Plus i udlæg
LEO 25 plus imponerer med performance. På grund af en bredde på kun 1,58 m, kan den let navigeret gennem alle dobbeltdør og er helt enestående vedrørende dens side rækkevidde. Det forbedrede støttebens systemet afbalancerer nemt maskinen selv i svært terræn. Du vil ikke finde nogen tilsvarende maskine inden for dette højde segment der på samme måde kombinere indendørs og udendørs brug.

Styresystem med interaktiv skærm
Maskinen kan styres enten fra kurve betjening eller nedre kabelfjernbetjening. Dette giver et bedre overblik og høj fleksibilitet, samtidig med at manøvrere og gå ved siden af maskinen. I panelet i kurven, en interaktiv skærm som viser alle tilgængelige bomfunktioner, sikkerhedsinformationer og tillader fejlanalyse.

Stiv bom design – maksimal stabilitet
LEO 25T plus har en perfektioneret bom teknologi med selvcentrerende profiler, teleskopfunktion ind og ud på ruller i stedet for glidende blokke. Kombineret med den patenterede Teupen “Fuzzy” logik det giver en blød lift betjening uden rykvise bevægelser.

Kraftig bælte drev
De kraftige gummibælter tillader manøvrering af LEO 25T plus med millimeters nøjagtighed. Det giver også mulighed for at køre liften gennem ujævnt terræn, klatre stejle skråninger og endda trapper. Bælterne er højden & bredde justerbar: I sin smalle indstilling, der gør liften mere kompakt, i bred er der øger frihøjde og stabilitet. Også side opretning for kørsel langs skråninger er mulig.

Comments are closed.