Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

LEO30T

Den klassiske
Intet andet produkt fra en bælte lift producent har været i stand til at opbygge et tilsvarende ry i årenes løb som LEO30T. Den bedst sælgende model, med en fremragende alsidighed, er specielt godt egnet til næsten alle opgaver indendørs og udendørs .

Radio fjernbetjeninger med interaktiv skærm
Med radioen fjernbetjening styres LEO30T fra ét sted – enten i kurven eller ved at gå ved siden af maskinen for det bedste overblik, under manøvrering. I kurven, viser en interaktiv skærm alle tilgængelige bomfunktioner, sikkerhedsinformationer og tillader fejlanalyse.

Drejeligt kurv og bevægelig jib
En 180 ° kurv rotation parret med en 180 ° justerbar jib sikre absolut fleksibilitet til at placere kurven selv i trange steder. Enestående funktioner, der meget ofte er nødvendige, når man arbejder på bygninger eller i trætoppene.

Kraftig bælte drev
De kraftige gummibælter tillader manøvrering af LEO 30T med millimeters nøjagtighed. Det giver også mulighed for at køre liften gennem ujævnt terræn, klatre stejle skråninger og endda trapper. Bælterne er højden & bredde justerbar: I sin smalle indstilling, der gør liften mere kompakt, i bred er der øger frihøjde og stabilitet. Også side opretning for kørsel langs skråninger er mulig.

Comments are closed.