Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

LEO36T

Klar til at møde enhver udfordring
LEO36T opfylder alle krav til at fuldføre opgaver effektivt på en omkostningseffektiv måde – indendørs såvel som udendørs. De omfattende funktioner gør et stort spektrum af mulige anvendelser. En maksimal fleksibilitet og alsidighed er nøglen til din succes.

Radio fjernbetjeninger med interaktiv skærm
Med radioen fjernbetjening styres LEO36T fra ét sted – enten i kurven eller ved at gå ved siden af maskinen for det bedste overblik, under manøvrering. I kurven, viser en interaktiv skærm alle tilgængelige bomfunktioner, sikkerhedsinformationer og tillader fejlanalyse.

Drejeligt kurv og bevægelig jib
En 180 ° kurv rotation parret med en 180 ° justerbar jib sikre absolut fleksibilitet til at placere kurven selv i trange steder. Enestående funktioner, der meget ofte er nødvendige, når man arbejder på bygninger eller i trætoppene.

Hybrid
For enhver opgave er den rigtige motor er ombord! I standard versionen af LEO36T er den udstyret med en 230 V elektrisk motor til at arbejde lydløst og emissionsfri inde i bygninger. Til udendørs brug det har en stærk og robust Kubota Diesel motor. Eventuelt kan dieselmotoren  erstattes med en 80V batteri motor.

Comments are closed.