Tilmeld nyhedsbrev


Log ind
  • nivo slider image nivo slider image

Lift og Løft fordobler kurvestørrelse

Det er ikke altid, at størrelsen gør en forskel – men det er nu tilfældet, når der er tale om størrelsen og omfanget af kurven på mandskabslifte.

 

Hos Lift og Løft fra Hedehusene kan man skrive under på det budskab. Liftudlejeren har nemlig tre af Genies 4-meter liftkurve i sortimentet.

4-meter kurvens størrelse er næsten en fordobling af de 2,4-meters liftkurve, som ellers er den primære størrelse i udlejningsbranchen. Senest er 4-meter kurven sikkerhedsgodkendt til brug på Genies S85XC bomlift, så brugerne nu kan tage den helt op til 28 meter i højden.

– Med dobbelt så meget plads kan to personer arbejde i kurven ad gangen. Samtidig kan de nå et større område på samme arbejdsgang. Det giver mere effektiv arbejdstid, da man ikke skal flytte og indstille liften så ofte, siger Mads Laursen, medejer og grundlægger af Lift og Løft. Han tilføjer:   

– Og så er der hele aspektet med at kunne tage lange og uhandy materialer med op, som bliver meget nemmere at håndtere med flere meter at arbejde på. Kurvene er derfor særligt populære blandt de af vores kunder, som har mange male,- montage,- og facadeopgaver.

 

Skal du også opgradere fra to til fire?

Kontakt os på info@genielift.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Comments are closed.