Tilmeld nyhedsbrev


Log ind
  • nivo slider image nivo slider image

Steiness Liftcenter udvider med 356 meter lifte

Hos Steiness Liftcenter udlejer man de største, bedste og nyeste special- og superlifte.

Det er derfor ingen overraskelse, at grundlægger og ejer, Poul Steiness, siden årtusindeskiftet har købt mange hundrede lifte og udstyr fra Genie.

– Med Genie ved vi, at vi altid får den bedste kvalitet og de bedste specifikationer på markedet. Og så er servicen og opbakningen fra den Danske importør JØMA A/S helt i top, hvilket naturligvis er meget vigtigt, når der arbejdes på opgaver under særlige arbejdsforhold på højeste niveau, siger Poul Steiness.

Senest har den erfarne liftudlejer valgt at udvide vognparken med hele otte nye lifte fra den anerkendte amerikanske liftproducent. I tråd med virksomhedens mantra om kun at vælge det bedste, er der tale om en række superbomme, Genie SX125XC 40 m. og Genie SX180 57 m. med 340 kg. kapacitet i kurvene, samt de banebrydende lifte Genie SX135XC 43 m. og Genie ZX137/70, 43 m. som henholdsvis har markedets største vandrette udlæg på 27 m. og markedets højeste knæk på 23 m.

De første fem lifte blev leveret straks efter bestilling, og den hurtige leveringstid er en afgørende faktor for Poul Steiness.

– Efterspørgslen på speciallifte er stærk stigende og derfor vigtigt at vi kunne modtage liftene hurtigst, så vi kan servicere vores samarbejdspartnere i både Danmark og Sydsverige.

At Jøma kunne levere straks i et marked, hvor der kan være adskillige måneders leveringstid, er imponerende og bare en af mange grunde til, at vi er faste kunder hos Jørgen og hans kolleger, siger Poul Steiness

Comments are closed.