Tilmeld nyhedsbrev


Log ind
  • nivo slider image nivo slider image

Stor interesse for Leguan Neo 135

I begyndelsen af marts begyndte den landsdækkende fremvisningstur af Leguan Neo 135 med stor succes. Interessen har været overvældende, og den første maskine er allerede leveret til en glad kunde.   

Leguan 135 Neo er en videreudvikling af Leguans efterspurgte 135-model. Med en egenvægt på kun 1650 kilo er den endnu mere kompakt og let end sin forgænger og kan fragtes på en trailer. Med sit omfang på 890 x 1940 millimeter kan maskinen nemt guides gennem de fleste havelåger, og bælterne sørger for fremragende offroad køreegenskaber.

Med 135 Neo har Leguan øget kurvebelastningen til et maksimum på 250 kilo. Det gør det muligt for to personer med materiel at arbejde fra liften samtidigt. Både lift og bælteundervogn styres nemt med kun ét joystick, mens automatiske opsætninger sætter liften i vater uden yderligere tilpasning. Liften holder samme afstand mellem kurv og væg i op til syv meters højde.

Grundet den nuværende situation er demoturen foreløbigt udsat, men vi starter op igen, så snart omstændighederne tillader det. Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil have fremvist Leguan Neo 135 hos din virksomhed.

Comments are closed.