Tilmeld nyhedsbrev


Log ind
  • nivo slider image nivo slider image

LEO23GT

Ideel til hurtige, effektive arbejde

LEO23GT er specielt velegnet til arbejdspladser, hvor der er lidt plads og stor arbejdshøjde kræves. Især i tilsyneladende utilgængelige rum vil LEO23GT beviser sine styrker. Det variable og hurtig multi-position støttebens system, 180 graders roterende kurv og den fleksible leddelte og teleskoparm er ideelle til hurtige og effektive arbejde.

Kompakt & adræt
Med sine kompakte mål på kun 0,98 m i bredde og 1,98 m i højde passer LEO23GT gennem næsten hver indgang. Mens manøvrering, med følsomme kabel betjening giver præcis positionering og tilbyder et bedre overblik for operatøren som kan gå ved siden af maskinen. Alle maskinens funktioner er lige tilgængelige fra kurven og jorden.

Intuitivt styresystem
Blå for bomfunktioner, gul for støtteben, rød for bælte drev. Alle Teupen betjeninger er arrangeret efter dette nemme og enkle design: overskuelig og intuitiv. LEO23GT er udstyret med kabel betjening.

Højtydende støtteben
Sikker positionering selv med lidt plads: Multi-niveau, og multi-position støtteben tillader automatisk opretning af maskinen i snævre områder og på skråninger. Det tilbyder 3 forskellige setup positioner: Begge sider bred, den ene side bred & en side smal eller begge sider smal. I terræn eller over forhindringer overvinde støttebenene en højdeforskel på 1,00 m.

Comments are closed.