Tilmeld nyhedsbrev


Log ind
  • nivo slider image nivo slider image

LEO24GT

Ægte ydeevne
Kun 98 cm i transport bredde gøre adgangen gennem enkelt standard døre hurtigt og nemt. Med 250 kg kurv kapacitet i hele arbejdsområdet har LEO24GT en rækkevidde på 12,00 m – ubegrænset! Det er altid nok kapacitet til at tage 2 personer, herunder værktøj eller materialer: Ingen kompromiser og uovertruffen i dette højde segment.

Innovativ bom teknologi
Inden for den nye, højstyrkestål bom teleskoper alle kabler, slanger og hydrauliske cylindre som sikkert dirigeres gennem bommene og derfor beskyttet mod skader, snavs og alle vejrforhold. Ren og frem for alt sikker kvalitet!

Intuitivt styresystem
Blå for bomfunktioner, gul for støtteben, rød for bælte drev. Alle Teupen betjeninger er arrangeret efter dette nemme og enkle design: overskuelig og intuitiv. Desuden tilbyder et display et komplet overblik over alle vigtige oplysninger. I standard versionen af LEO24GT er den udstyret med et kabel betjening, en radio fjernbetjening kan tilkøbes.

Højtydende støtteben
Sikker positionering selv med lidt plads: Multi-niveau, og multi-position støtteben tillader automatisk opretning af maskinen i snævre områder og på skråninger. Det tilbyder 3 forskellige setup positioner: Begge sider bred, den ene side bred & en side smal eller begge sider smal. I terræn eller over forhindringer overvinde støttebenene en højdeforskel på 1,20 m.

Comments are closed.