Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

LEO40GTX

Kan mere og gør det bedre.
LEO40GTX kan gøre alt, hvad en lastbil monteret lift i sin klasse kan gøre – og meget mere. Med LEO40GTX er adgangs højder / breder blevet omdefineret for facility management i moderne arkitektur eller i udlejnings industrien – den giver en høj udnyttelsesgrad og et hurtigt afkast på din investering.

Drejeligt kurv med 400 kg kapacitet
“X” står for enorme 400 kg kurve belastning i hele arbejdsområdet. Derudover 180 graders roterende kurv giver større fleksibilitet, mens du arbejder, for eksempel når præcis positionering på en facade eller i lukkede områder er nødvendigt.

Intuitive kontroller
Med radioen fjernbetjening styres LEO40GTX fra ét sted – enten i kurven eller ved at gå ved siden af maskinen for det bedste overblik, under manøvrering. Fjernbetjeningen boks med klart arrangeret farvekodede funktioner og kun fire joysticks for hele lift betjeningen understøtter intuitiv og sikker håndtering selv for uerfarne brugere.

Højtydende støtteben
Sikker positionering selv med lidt plads: Multi-niveau, og multi-position støtteben tillader automatisk opretning af maskinen i snævre områder og på skråninger. Det tilbyder 2 forskellige setup positioner: Begge sider bred, den ene side bred & en side smal. I terræn eller over forhindringer overvinde støttebenene en højdeforskel på 1,00 m.

Med hybrid drivsystem
LEO40GTX er udstyret med en kraftig Kubota Diesel motor til udendørs applikationer og en 400V el-motor til lydløs og emissionsfri indendørs brug.

Comments are closed.