Tilmeld nyhedsbrev


Log ind

LEO50GT

Overlegen. Til mindste detalje.
LEO50GT er verdens mest populære model i det store bælte lift segment. Det vinder med den rette balance mellem kompakthed, fleksibilitet og ydeevne. 50 meter arbejdshøjde og store rækkevidde gøre det til en effektiv og hurtig løsning i mange applikationer såsom facility management, høj trange bygning eller vedligeholdelse og service af forsyningsnet.

Kraftig bælte drev
De kraftige gummibælter tillader manøvrering af LEO 50GT med millimeters nøjagtighed. Det giver også mulighed for at køre liften gennem ujævnt terræn, klatre stejle skråninger og endda trapper. Bælterne er højden & bredde justerbar: I sin smalle indstilling, der gør liften mere kompakt, i bred er der øger frihøjde og stabilitet. Også side opretning for kørsel langs skråninger er mulig.

Intuitive kontroller
Med radioen fjernbetjening styres LEO50GT fra ét sted – enten i kurven eller ved at gå ved siden af maskinen for det bedste overblik, under manøvrering. Fjernbetjeningen boks med klart arrangeret farvekodede funktioner og kun fire joysticks for hele lift betjeningen understøtter intuitiv og sikker håndtering selv for uerfarne brugere.

Højtydende støtteben
Sikker positionering selv med lidt plads: Multi-niveau, og multi-position støtteben tillader automatisk opretning af maskinen i snævre områder og på skråninger. Det tilbyder 2 forskellige setup positioner: Begge sider bred, den ene side bred & en side smal. I terræn eller over forhindringer overvinde støttebenene en højdeforskel på 1,00 m.

Med hybrid drivsystem
LEO50GT er udstyret med en kraftig Kubota Diesel motor til udendørs applikationer og en 400V el-motor til lydløs og emissionsfri indendørs brug.

Comments are closed.